Характеристики
Загальні характеристики
|
|
Термін гарантії | 24 місяців |
Виробник |
Delonghi |
Тип товару | Рожкова кавоварка еспресо |
Вид | Рожкова |
Стан | Новий |
Колір | Чорний |
Функція "cappuccino" | Ручне приготування |
Регулювання ступеня помелу | Ні |
Дисплей | Ні |
Капучіно | Є |
Латте макіато | Ні |
Кафе латте | Ні |
Використана кава | Мелений |
Об'єм резервуару для води, л | 1 |
Максимальний тиск пари, бар | 15 |
Ширина | 20.5 |
Підходить для: | Для дому, Для кухні, Для офиса |
Висота | 28.5 |
Глибина | 34.3 |
Вага, (кг) | 4.3 кг |
максимальна потужність | 1100 Вт |
Країна реєстрації бренду | Італія |
Опис
Компактність
Розробники компанії Delonghi постаралися на славу, створивши ріжкову кавоварку DeLonghi EC 260 BK. Її головною перевагою є баланс невисокої ціни і бездоганна якість приготованої кави. Компактні габарити приладу дозволяють розмістити його в будь-якому зручному для вас куточку в будинку, радуючи неповторним смаком улюбленого напою з разу в раз. Відзначимо також дизайн кавомашини, прилад не має зайвих деталей, підкреслюючи свій мінімалізм. Лаконічний чорний колір є універсальним і підійде під кожен, обраний вами інтер'єр.
Якість приготування
Під час процесу приготування кави в ріжковій кавоварці DeLonghi EC 260 BK, є вельми важливі моменти. Наприклад, прилад має тиск в цілих 15 Бар, що дозволяє взяти з мелених кавових зерен максимум смаку та аромату. Ви можете приготувати як одну порцію улюбленого напою, так і дві, завдяки змінним крема-фільтрам, під певну вам потребу. Варто відзначити, що кавоварка зручна у використанні як з тільки що перемолотою вами кавою, так і вже пресованною кавою в чалдах.
Різноманітність кавових напоїв
Ручний капучинатор ріжкової кавоварки DeLonghi EC 260 BK, дає можливість насолоджуватися кавово-молочними напоями, не виходячи з дому. Приготувати смачне, ароматне капучино самостійно тепер займе лічені хвилини. Контейнер обсягом в 1 л дозволить вдосталь насолодитися улюбленою кавою. На верхній частині кавоварки присутній авто підігрів чашок, щоб напій, не втрачав свою оптимальну температуру після приготування.
Будьте першим!