Характеристики
Загальні характеристики
|
|
Термін гарантії | 12 місяців |
Виробник |
Electrolux |
Тип товару | Варильна поверхня |
Спосіб встановлення | Вбудований |
Стан | Новий |
Колір виробу | Чорний |
Потужність підключення | 7,2 кВт |
Сигнал закінчення роботи | Є |
Дисплей | Є |
Booster (турбо-режим) | Є |
Зона розширення | Є |
Тип варильної поверхні | Індукційна |
Мінімальна висота для вбудовування | 4.4 см |
Права передня | (145 мм) - 1,4/2,5 кВт |
Покриття робочої поверхні | Склокераміка |
Права задня | (180 мм) – 1,8/2,8 кВт |
Мінімальна ширина для вбудовування | 56 см |
Матеріал решітки | Ні |
Ліва передня | (210 мм) – 2,3/3,2 кВт |
Захист від дітей | Є |
Ліва задня | (210 мм) – 2,3/3,2 кВт |
5-а конфорка | Ні |
Мінімальна глибина для вбудовування | 49 см |
Кількість конфорок | 4 |
Функції: | Виявлення присутності посуду, функція stop&go, функція cleverheat™: 3-ступінчаста функція контролю залишкового тепла |
Особливості (технології): 2 | Booster, Bridge, Hob2Hood - керування витяжкою з варильної панелі |
Ширина 2 | 59 см |
Глибина 2 | 52 см |
Вага в упаковці (кг) | 11.56 |
Комплектація заводська | Варильна поверхня, інструкція |
Вага, (кг) | 10.74 |
Таймер | Є |
Тип нагрівальних елементів | Індукційний |
Тип управління | Сенсорний |
Довжина мережевого шнура, м | 1.5 |
Можливість підключення до мереж | 220-240 В |
Країна реєстрації бренду | Швеція |
Опис
Тип: Індукційна варильна поверхня
Робоча поверхня: склокераміка
Кількість конфорок: 4
Колір: чорний
Управління: сенсорне
Зони нагрівання
Потужність/ діаметр - праве переднє поле: 1400/2500 Вт / 145 мм
Потужність/діаметр - заднє праве поле: 1800/2800 Вт / 180 мм
Потужність/діаметр - переднє ліве поле: 2300/3200 Вт / 210 мм
Потужність/діаметр - заднє ліве поле: 2300/3200 Вт / 210 мм
Розміри (ШхГ), мм: 590x520
Вага нетто, кг: 10.74
Функції: функція автоматичного швидкого нагрівання, блокування налаштувань, блокування від дітей, акустичний сигнал з можливістю вимикання, функція зворотного відліку
Додатково: функція EcoTimer ™ відключає нагрівання перед закінченням приготування, щоб використовувати тепло, що залишилося, для найбільш ефективної зупинки процесу приготування.
Будьте першим!