Характеристики
|
Загальні характеристики
|
|
|
Виробник |
Kela |
| Тип товару | Каструля |
| Стан | Новий |
| Колір | Красный |
| Внутрішнє покриття духовки | эмаль |
| Кришка | є |
| Сумісність | всі види плит |
| Об‘єм, л | 5 |
| Діаметр, см | 26 |
| Матеріал каструлі | чавун |
| Матеріал кришки | чавунна |
| Матеріал ручок | чавун |
| Країна реєстрації бренду | Німеччина |
| Країна виробник | Китай |
Опис
Каструля чавунна з кришкою KELA Calido, 26 см, 5,0 л (11948). Зазвичай це реліквія, що передається з покоління до покоління. Якщо вам не пощастило, і у спадок від бабусі вам нічого чавунного не дісталося, то радимо не гаяти часу і купити собі чавунну каструлю, бо саме в ній якимось магічним чином виходить найсмачніша їжа. Різноманітність страв, які можна приготувати в чавунній каструлі порадує навіть професійних кухарів - рецепти для чавунної каструлі легко можна знайти в інтернеті. Червона каструля виготовлена з чавуну та покрита емаллю бежевого кольору всередині, має глянсове покриття. Вона ідеально підходить як для обсмажування (до 300 ° C), так і для тривалого гасіння м'яса у власному соку. Емаль повністю нейтралізує головний недолік чавуну - зовнішню пористість, при цьому зберігаються всі переваги: висока теплоємність та хороша теплопровідність. У ній ви зможете готувати рагу та густі супи, гасити голубці та тефтелі, експериментувати з соусами. Також емальований посуд не боїться неприємних запахів та сторонніх смаків, не потребує попередньої підготовки перед першим застосуванням. Її достатньо вимити з миючим засобом. Чавунна кришка має зручну ручку. Підходить для всіх джерел тепла, включаючи індукційні. Ця каструля є частиною великої серії посуду! Секрет особливого насиченого смаку полягає в тому, що коли страва в чавунній каструлі KELA Calido вже готова, її варто зняти з вогню і дати страві трохи настоятися.

Будьте першим!